Díjtételek

Rally Edzés a tököli repülőtéren december 8-án szombaton! 

Kedves Pilóták! 

Ismét regisztrációhoz kötött zártkörű Art-Sprint Edzést tartunk a tököli repülőtéren 2018.12.08-án szombaton. Az esemény várható időterve:

07:00 – Kapunyitás;
07:00 – 14:00 Adminisztrációs és gépátvétel;
09:00 – 09:15 Eligazítás;
09:15 – 09:30 Felvezetéses pályabejárás;
09:30 – 11:45 Art-Sprint edzés első etap;
11:45 – 12:15 Ebédszünet;
12:15 – 15:30 Art-Sprint edzés második etap;
17:00 Kapuzárás;

Részvételi feltételek (bővebben információ az edzéskiírásban, link lásd lejjebb):

Általános kritériumok: megfelelő műszaki állapot, azaz a versenyautón a féknek, futóműnek, kormánynak, és biztonsági öveknek rendeltetésszerűen kell működnie!
Kötelező csövezés: Csak azon autók nevezését fogadjuk el, melyekben van bukóketrec vagy bukócső. Az Art-Sprint Edzésen az alábbi csövek elfogadottak: A.) a már meglévő rendszerek; B.) az újonnan épített homológ rendszerek; C.) csavaros csövek; D.) Az újonnan beépítésre kerülő nem minősített, de általánosan ismert „3X-es” megoldások.
Vonószem: Minden versenyautón kötelező az első és a hátsó vonószem!
Zajterhelés: A gépjárművek zajszintjét minden induló esetén megmérjük, ennek maximális határa 96 dB lehet! (Amennyiben a kipufogód nem lyukas, és legalább egy dob van a rendszerben, akkor ez biztosan teljesülni fog!). Abban az esetben ha a zajszint mégis nagyobb a fent meghatározottnál, akkor kérnénk, hogy a következő edzésre mindenképpen próbáljad meg az előírt zajszintet teljesíteni.
Öltözet: Mind a pilótának, mind pedig az utasnak zárt cipőt, műszálat nem tartalmazó zárt ruházatot (lehetőség szerint overállt), „E” jelzéssel ellátott sisakot kell viselnie, és kötelező a biztonsági öv használata is! Egy autóban egyszerre maximum 2 fő tartózkodhat. A pilótáknak alkoholt fogyasztania TILOS!
A 18 éven aluli pilótákra / navigátorokra, valamint „B” kategóriás jogosítvánnyal nem rendelkező sportolókra vonatkozó szabályok megtalálhatóak a „Art-Sprint Pestmegyei szabályzatában, mely a www.airportartsprint.hu oldalon wagy a www.amtosz.hu -n éhető el.

Díjak:

Art-Sprint edzésre a belépőjegy ára egységesen 500 Ft / Fő, míg a versenyautókra vonatkozó pálya használati díj az első nevezés esetén 18.000 Ft-ba kerül, de természetesen ugyanazon autóval több személy is részt vehet az edzésen, melynek díja minden további sofőr esetén 5.000 Ft / Fő.

Pályáról:

A „körpálya” a megszokottaknak megfelelően körülbelül 4km hosszú (melyen kiállás nélkül akár többször is végig mehetsz) és 99%-ban aszfalttal / betonnal burkolt. Az eseményről további információkat az alábbi linkre kattintva olvashatsz: 

http://www.rallyedzes.hu/wp-content/uploads/2018/11/Art_Sprint_Edzéskiírás_20181208_Tököl.pdf

Regisztrálni a rallyedzes@gmail.com email címen, vagy a facebookon (https://www.facebook.com/rallyedzes/ ) privát üzenetben lehet.

Az esemény helyszíne:

A tököli repülőtér Budapesttől mindössze 15km-re található a Csepel szigeten. GPS koordináták: É:47.340°, K: 18.971°. Az eseményre való bejárás a tököli repülőtér II-es portáján keresztül lehetséges!
Várunk decembe 8-án Tökölön!

Üdvözlettel: A Rally Edzés csapata
www.rallyedzes.hu

 

 

Versenynaptár

További információk hamarosan elérhetőek lesznek  a Facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/rallyedzes/.

Általános információk: www.amtosz.hu

 

 

 

 

Megközelítés

Megközelítés (Tököli reptér – 2. kapu):

Gyalogosan:  Budapest(Csepel), HÉV állomás > Szigetszentmiklós Gyártelep

Szigethalom Autóbusz pályaudvar
2621 Busz > Tököl, Bíróház megálló

Jegyek és információk
Volánbusz - (1) 382 0888


Gépjárművel: az M0-ás körgyűrűn a Szigetszentmiklós leágazásnál kell letérni Szigethalom / Szigetszentmiklós / Tököl irányában.

A legpontosabb pontos megközelítő cím Tököl, Kisfaludy Sándor u. 2, 2316 cimű uszodáig kell menni, ahol a kanyarban megtalálható a tököli reptér 2 portája.

 

 

!cid_17F46368-947D-4A63-92F8-A9308787C1DC

reklám